Om Undervisningen

Den korteste vej mellem mennesker er smilet - også i den fransktalende del af verden. Nøglen til en fortsat god kontakt er også at tale det samme sprog - både på det personlige plan og for udvikling af en virksomhed på det fransktalende marked.

Jeg har tidligere været tilknyttet Det Franske Sproginstitut (Danmark) i 4 år hvor jeg har arbejdet i adskillige kursusforløb, som har omfattet erhvervsfolk fra mange forskellige brancher og private kursister i alle aldre.

I dag underviser jeg i fransk i “Intensiv Franskundervisning” og udfører også opgaver som oversætter.

Kursusplan

Jeg sætter et mål sammen med mine kursister og skræddersyr undervisningen efter dette. Alt materiale udarbejdes individuelt efter kursisternes interesser, behov og ambitioner. Men nøglen er altid praktisk brug af fransk.

Jeg underviser normalt fra 1-3 kursister, og den personlige kemi er vigtig for et godt resultat af undervisningen.

Undervisningslokaliteter

Hos mig i Egå eller hos jer i Århus området.

Mit undervisningslokale er lyst og venligt.

Undervisningssted udenfor Århus området aftales individuelt.

Parkering og busstop lige uden for døren.

Eleverne siger

"Med fransk som modersmål, en effektiv undervisningsmetode og en skøn og imødekommende personlighed er Armelle Vautier den perfekte franskunderviser.

Jeg har modtaget kompetent undervisning i fransk fra Armelle i mere end 1 år, og det kan helt klart anbefales.

Armelle fokuserer i sin undervisning på det mundtlige sprog og supplerer med artikler, grammatik og anden teori i et passende omfang. Jeg har lært utrolig meget fransk, og der er altid en hyggelig stemning."

Line Ø.


"Jeg vil gerne give Armelle mine varmeste anbefalinger. Armelle er en kompetent underviser, hun er engageret, tålmodigt og et meget sødt menneske med let til smil og latter.

Indgangsvinkel med både at tage historier fra dagligdagen og fra arbejdslivet i Frankrig og Danmark er meget motiverende for mig, der elsker Frankrig.

Det er dejligt at Armelle er fransk og kender landet og dets opbygning og historie indefra.

Når den dag kommer hvor jeg er ”udlært” vil jeg virkelig komme til at savne vores ugentlige timer sammen, men jeg vil samtidig være sikker på, at dem der følger efter mig også får et stort udbytte ud af undervisningen."

Gitte K.